Workshop ‘Vergroot je keuzevrijheid’

Workshop ‘Vergroot je keuzevrijheid’

WORKSHOP: Vergroot je keuzevrijheid!

Inleiding

Als je denkt aan keuzevrijheid, wat zie je dan voor je?

  • Doe je op dit moment wat je wilt doen, of heb je het gevoel dat je eigenlijk een toeschouwer bent in je eigen leven?
  • Gaan anderen wel eens over je grenzen heen, of durf je altijd aan te geven wat je echt wilt of voelt?
  • Heb je het gevoel dat je sterk in je schoenen staat, of zou je toch vaker ‘nee’ willen zeggen tegen anderen?

En ook belangrijk: ben jij financieel afhankelijk of verdien jij je eigen geld?

Doelgroep: is deze workshop iets voor jou?

Vaak hebben de belangrijkste keuzes die we maken te doen met geld. Daarom ook de vraag: wat je zou doen als geld geen rol  meer speelt? Zou het antwoord op bovenstaande vragen precies hetzelfde zijn?

Als je antwoord NEE is, dan is deze workshop precies voor jou bedoeld!

Als je antwoord JA is, dan ga je nog meer uit het leven halen met mijn workshop ‘Ontdek je talenten’.

Doel van de workshop

Aangezien geld een belangrijke rol speelt in je keuzevrijheid, ga ik het thema ‘geld’ als uitgangspunt nemen. Financiële moeilijkheden hebben nu eenmaal veel invloed op onze keuzes, of we het willen of niet.

Geld verdienen, zorgt er niet alleen voor dat je je vaste lasten, vakanties of benzine kan betalen. Al willen we vaak weinig aandacht geven aan geld, en ons leven er niet door laten bepalen, toch zorgt geld ervoor dat je meer keuzevrijheid hebt in je leven. Door geld krijg je meer mogelijkheden om je leven in te richten zoals je zelf wilt. Als je geen/weinig geld hebt, je lang zonder inkomsten of met schulden zit, heb je moeite om je te focussen op andere dingen dan je geldzorgen. Daarom is het belangrijk om je houding ten opzichte van geld en jezelf onder ogen te zien. Zodat de plek die geld in je keuzes inneemt, uiteindelijk minder bepalend wordt. Ook het thema van werken en geluk op het werk zal aan bod komen.

Opzet/wat leer je?

Aan de hand van je verhaal en mijn ervaring- en vakdeskundigheid zal ik jullie meenemen naar een pad waar jij jezelf gaat herontdekken. En zin zal krijgen om nog meer uit jezelf te gaan halen. Je gaat ontdekken dat jij er mag zijn, ertoe doet en dat je keuzevrijheid groter is dan wat je denkt.

Samen met de andere deelnemers ga je ontdekken wat je kan, wie je bent, wat je te bieden hebt. Maar vooral hoe je je keuzevrijheid kunt vergroten.

Resultaat

Tijdens de workshop ga je leren waar je nu staat en hoe je de middelen kunt krijgen om je huidige financiele situatie te verbeteren. Op een eigen en authentieke manier ga je de regie van je leven (weer) in handen te nemen. Door het thema ‘Geld en keuzevrijheid’ naar de gesprekstafel te brengen in een kleine en vertrouwde groep van maximaal 12 personen, gaan we ervoor zorgen dat je meer levenslust, zelfvertrouwen, rust en zelfinzicht krijgt. Zodoende ga je ontdekken hoe je je keuzevrijheid kan verbreden.

Aan het eind van de workshop zul je nieuwe kansen hebben om  je eigen koers te bepalen en leren hoe je zelf richting aan je toekomst kunt geven!

 

Wanneer: elke 3 maanden wordt deze workshop aangeboden
Tijd: de workshop duurt 2 uur
Waar: wisselend
Kosten: in samenwerking met Vrouw & Wijzer wordt deze workshop gratis aangeboden
Aanmelden: neem contact met mij op.

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten