Woman on a mission: Marja Godvliet

Woman on a mission: Marja Godvliet

Als marketingstrateeg vind ik het leuk mijn klanten te kunnen kiezen en nieuwe (potentiële) klanten te helpen verder te groeien. Ik geef dan heel graag mijn kennis door. En in deze situatie mocht ik Marja Godvliet spreken en helpen. Ik ontdekte ik dat Marja ook een Woman On A Mission was. En deze missie spreekt me heel erg aan.

Marja Godvliet, a woman on a mission

Marja Godvliet Ketty Lollia Voel je Vrij

Marja Godvliet werd geïnterviewd door Ketty Lollia – Voel je vrij – WOAM

Ontdek hieronder het verhaal van ‘A Woman On A Mission’: Marja Godvliet.

Marja, vertel je ons wie Marja Godvliet eigenlijk is?

Ik heb 1 dochter van 9 jaar. Ik heb 15 jaar in bedrijf als inkoopmanager (interieur accessoires) gewerkt. Een mooie baan, maar het gaf mij niet echt vervulling. Sinds 3 jaar ben ik aan het onderzoeken en het werken. Sinds ik mijn eigen weg ga, vind ik het leven veel mooier. Ik onderzoek wat bij mij past.

Wie is Marja?  Een vrouw die met passie in het leven staat. Ik wil heel graag groeien en het beste uit mezelf halen. Die mindset gebruik ik in mijn zakelijke én mijn privéleven.  Ik organiseer bijeenkomsten en coach vrouwen om ze te helpen een sterk netwerk te bouwen en zo meer business met plezier en gemak aan te trekken.

Mijn werk is ‘Women Entrepreneur WE-Club‘: ik wil vrouwelijke ondernemers aan elkaar verbinden. Elkaar steunen en helpen omdat we zo verder kunnen. Dat ze hun eigen ding doen.
De huidige maatschappij is gebouwd vanuit mannelijke energie (al hebben we het niet altijd door. Denk bijvoorbeeld aan de nadruk op snelheid en doelgerichtheid). Dit zie je terug in het aantal mensen met burnouts. Empathie en gevoeligheid zijn zo belangrijk! Geven diepte in het leven. Vrouwen hebben deze kwaliteit nog meer dan mannen en daarom moeten ze vanuit hun eigen kern ondernemen, maar niet klakkeloos doen wat ze zien. Vanuit je eigen talent kan je toch uitgebrand raken, omdat je het doet op een manier die niet bij je past.

Waarom doe je wat je doet?

Het is mijn eigen weg geweest die ik zelf heb moeten onderzoeken en beleven, waardoor ik nu zo goed weet wat mijn klanten meemaken. Ik voelde mij niet thuis waar ik ben opgegroeid. Tweeledig ben ik. Mijn omgeving maakte beslissingen vanuit ratio, maar ik was meer bezig vanuit mijn gevoel.

Ik was gevoeliger, sensitiever dan mijn omgeving. Ik had vrienden maar voelde me niet helemaal thuis. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen mensen. Nu ik ze gevonden heb, kan ik mezelf zijn. Ik kan ontspannen. En vanuit daar is het veel makkelijker om klanten en werk aan te trekken. Mensen doen namelijk zaken met mensen. Mijn eigen tribe steunt me daarin en zorgt ervoor dat ik aan mijn missie kan blijven werken. Ik heb plezier in het leven en wil dat delen met anderen.

Hoe zou je je weg / reis / leven definiëren?

Langzamerhand heb ik in mijn jeugd een muur opgebouwd, omdat ik dacht dat ik niet mezelf kon zijn, mocht zijn. Mijzelf afgeschermd en beschermd. De laatste tijd laat ik meer mensen toe, heb ik het gevoel dat ik wakker aan het woorden ben.  Ik ben veel meer aanwezig dan vroeger.

Spiritualiteit is ‘zweverig’, zeggen ze, maar ik voel me nu meer geaard en aanwezig dan ooit tevoren. Ik vlucht niet meer. Alles wat langskomt, ga ik echt aan. Vroeger was ik bang om iets te zeggen, in een slachtofferrol te vallen.

Dankzij spiritualiteit zie en voel ik dat ik een onderdeel ben van een groter geheel. Mijn acties en gedachten staan niet meer los van het collectief. In plaats van afgescheiden, voel ik me onderdeel van mensheid, de aarde, het universum.

Deze missie heb ik zelf niet uitgekozen, dat voel ik. Ik werd uitgekozen. Ik ben er continu gepassioneerd over.

Waarom ben je dit programma begonnen?

Mijn missie is om vrouwen te inspireren om hun eigen weg te bewandelen, te voelen wat ze nodig hebben en hun eigen weg daarin te gaan. Dat ze ‘wakker worden’.
Met de WE-Club help ik vrouwen hun eigen netwerk te versterken en hun eigen tribe op te bouwen zodat ze op een natuurlijke manier meer business aantrekken. Daarnaast werk ik samen met onderneemsters om te zien hoe ze vanuit hun authenticiteit en plezier meer zichtbaar kunnen worden. Zodat ze vanuit die vibe kunnen groeien. Ik organiseer online coaching, coaching in de natuur, workshops.
Mijn verhaal wil ik nu voor het grote publiek delen door op een podium te staan. Ik ga YouTube films maken over hoe je een tribe kan opbouwen en hoe je meer authentiek kan leven.
Er is een gratis tool op mijn website die helpt om klanten te krijgen zonder te spammen. Heb ik zelf ontwikkeld. Hoe je meer plezier haalt uit je communicatie met de klant, hoe je meer klanten krijgt.
Workshops om gelijkgestemde te ontmoeten en te leren over hoe je op natuurlijke wijze kunt groeien. Ze zijn heel erg interactief. Leren op een ongedwongen manier mensen kennen. Het is een unieke manier.
Marja Godvliet Ketty Lollia Voel je Vrij boek marketing

Wie heeft er eigenlijk baat bij bij je missie?

Vrouwen die werken voor een baas of in een bedrijf en denken dat er iets anders is. ‘Is dit het nou?’ denken ze. Ze lopen vast. Ze voelen dat de work/life balans niet in orde is. En ze willen meer bijdragen en meer zinvol werk doen.

Het is op dit moment een grote beweging dat vrouwen opstaan en verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen wensen en verlangens. Sinds het afgelopen jaar wordt het steeds krachtiger. Geef kracht en geloof in betere toekomst. Een enorme bedding is gecreëerd om je eigen pad te kiezen. En het is hard nodig.

Onze planeet heeft het echt nodig dat we op een andere manier gaan kijken, beleven en handelen. De omslag moet vanuit Westerse vrouwen komen. (Dat vindt ook de Dalai Lama). Niet tégen de mannen maar vóór ons zelf. Vrouwen zoeken elkaar om in hun eigen kracht te staan. Samenwerken met elkaar, maar ook samen met de mannen.

Vanuit co-creatie, en niet competitie-centraal handelen. Samen met mannen, want wat wij hebben, hebben zij vaak niet… en andersom. We hebben elkaar nodig.

Deze beweging is gestoeld op liefde. Ondernemingen, maar ook relaties zoals we die nu kennen, zijn te vaak gebaseerd op ‘ik wil iets van jou’. Er is een overvloed aan consumeren en hebzucht. Ik geloof dat als je overvloed in jezelf voelt, je dat moeiteloos kunt delen en daar waarde voor kan ontvangen. Dat is waar ik mensen bij help te realiseren in hun leven.

Wil je meer lezen? Ik heb een speciale site gemaakt met meer Women On a Mission! Neem een kijkje >>

Ben je zelf een WOAM en wil je je verhaal delen? Neem contact met ons op.

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt… je voelt je onzeker over jezelf, over welke eerste stap je moet maken, of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven. Maar je kunt ook alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Want inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarin stel ik me kwetsbaar op, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, en geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen zoals jij te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na de ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van het YouTube kanaal Financiële Vrijheid TV. Op dat kanaal staan verhalen van mensen die, ondanks sommige tegenslagen, hun dromen gingen volgen. Ik hield een interview met deze bijzondere personen, en tijdens sommige afleveringen gaven ze ook enkele tips voor de kijkers!

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gebrekkige gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken?

Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we dan CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering:

een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van aanpak en actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij daarna waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten