Slimme investeringen doen

Heb je geld over? Investeer het verstandig! Dan krijg je straks nog meer geld om te besteden. In dit artikel geef ik je mogelijkheden die ik zelf heb geprobeerd.

Liever passief inkomen genereren? Lees hier meer >>

Liever aan de slag met websites testen of onderzoeken? Lees hier meer >>

 

FutureAdPro: bouw je tegoed op

Sparen levert hedendaags weinig op. Terwijl sparen nog steeds loont. Want als je opeens een dure rekening moet betalen of een huishoudelijk apparaat zoals een wasmachine of koelkast moet vervangen, is het wel handig om het geld opzij te hebben. Zoals je weet als je mijn boek ‘Voel je vrij’ hebt gelezen, raad ik iedereen aan om een buffer op te bouwen om zulke problemen snel op te lossen en leningen of schuldensituaties te vermijden. En dat een ieder daarnaast een potje opbouwt voor de dromen die hij waar wil maken. Want geld moet nooit een reden zijn niet om aan je dromen te werken. In mijn zoektocht naar een manier om toch van mijn spaargeld rente op te krijgen ben ik FutureAdPro tegen gekomen.

FutureAdPro is een onderdeel van Futurenet. Futurenet is een portal die meerdere investeringen en rentedragende mogelijkheden biedt om passieve inkomens te genereren. Je hebt dan Futurenet zelf, FutureAdpro, Futurecoin.

Hoe werkt het?

Op FutureAdpro investeer je je eigen geld en krijg je rente erop. Je kunt ‘ad-packs’ kopen ter waarde van 10 dollars of 50 dollars per stuk. Met 50 dollars investering krijg je 60 dollars na ongeveer 4 maanden. Des te meer ‘ad-packs’ je koopt, des te meer verdiensten. Om zoveel rente te kunnen krijgen, wordt er van jou een kleine investering qua tijd gevraagd. Want deze rente kan aan jou worden uitgekeerd omdat er bedrijven zijn die graag reclame maken om bezoekers naar hun site te krijgen. Het principe is dus hetzelfde als de bedrijven die op Google betalen om als eerste te staan op de lijst van je zoekopdracht. Bedrijven die niet betalen, komen veel lager. Op FutureAdpro zie je alleen reclame van bedrijven die betalen.

En hoe verdien ik geld?

Hoe je geld verdient, is simpel. Je logt elke dag even in op je FutureAdPro backoffice, daar vind je de advertenties waarop je kan klikken. Let wel, je hoeft niet daadwerkelijk naar de landingspage van de adverteerder te gaan.

Er gaat een timer lopen en na ongeveer een minuut kun je de advertentie wegklikken en verder gaan. Wanneer je op 10 advertenties per dag klikt, participeer je in het totale succes en de verdiensten van het bedrijf. Die doe je dagelijks. Dan verschijnt er een tijd in beeld: dit is de tijd die je hebt totdat je weer 10 keer kan klikken.

Na de 10e klik op een advertentie ontvang je iedere 15 minuten verdiensten, en dat gedurende 24 uur. Doordat je geklikt hebt en meegedaan hebt aan de verdiensten van het bedrijf verdien je een percentage daarvan. De hoogte van je inkomsten is afhankelijk van de hoogte van je investering. Na 24 uur “investeer” je weer 10 minuten van je tijd, voordat de timer verloopt. Je logt in, klikt 10 advertenties en bent weer gekwalificeerd om gedurende 24 uur iedere 15 minuten verdiensten te ontvangen. En zo gaat het door.

FutureNet Ketty Lollia Voel je Vrij

Het is logisch: des te meer geld je hebt geïnvesteerd, des te meer je verdient per klik. Van het geld dat je verdient met klikken, kun je het saldo opnemen of nieuwe ‘ad-packs’ kopen om je verdiensten verder te vergroten. Op een gegeven moment kun je dus gewoon packs kopen zonder je eigen geld te hoeven investeren. Er zijn daarna nog meer mogelijkheden om je inkomsten op te bouwen. Daar kan ik je meer over vertellen als je wilt. Lees hier meer over of meld je aan bij FutureAdPro >>

 

Investeren in bitcoin: wat is het precies?

De bitcoin maakt gebruik van een besturingssysteem genaamd ‘blockchain’. Dit is een soort digitaal kasboek waarin alle bitcoindeelnemers kunnen zien bij wat voor betalingen een bitcoin is gebruikt. Het geld wordt geschapen door ‘bitcoinminers’, mensen die hun computer laten draaien om bitcoinbetalingen te valideren. Een andere manier om Bitcoin te verdienen is bijvoorbeeld het kijken van reclames met een website als btcclicks.com

Het programma achter de bitcoin heeft rekenkracht nodig om nieuwe bitcoins in de omloop te brengen. De bitcoinminers, die je kunt zien als een soort mijnwerkers, zetten hun computers hiervoor in en kunnen zodoende zelf bitcoins verdienen. Het addertje: hoe meer mensen meedoen, hoe moeilijker het wordt om bitcoins te minen, want hoe meer rekenkracht er nodig is om de transacties te valideren. Bovendien heeft Nakamoto bedacht dat er maximaal 21 miljoen bitcoins in omloop kunnen zijn. Momenteel zijn er al 16 miljoen gemaakt, en in het huidige tempo zal tegen 2040 het plafond zijn bereikt.

Hoe investeren in bitcoin?

De meeste mensen kopen hun bitcoins online bij een ‘’exchange’’, een beurs. Bitonic, Coinbase en Kraken zijn voorbeelden. Je kunt ook meedoen door te gaan traden. IcoCryptex is een voorbeeld van een platform waarop dat kan. Je krijgt bij inschrijving 25 dollars op je rekening om mee te beginnen, wat handig kan zijn als je nog geen eigen inleg hebt.

Om bitcoins te bewaren en uit te geven, heb je niets aan een bankrekening. Je moet een digitale portemonnee hebben, een zogeheten wallet.  Je kunt ook een hardware wallet aanschaffen.

Als je interesse hebt om bitcoins te kopen, raad ik je aan een cursus te volgen of in ieder geval je goed te verdiepen in hoe de bitcoin zich heeft ontwikkeld de laatste maanden voordat je je geld investeert. In alle soorten investeringen zijn er risico’s aan verbonden. Cryptocurrency is dus net zo risicovol als een andere investering. De ene kan daarin successen boeken terwijl de ander alleen maar verlies draait. Wees er alert op!

Waarom investeren? Wat gebeurt er na 2040 met die bitcoins?

Net als bij de milleniumbug, is dit nog een raadsel. Het afgelopen jaar is de bitcoin gestegen in waarde met 500% – een lucratieve investering dus voor degenen die op tijd waren. Maar de koers schommelt wel ontzettend en is alweer flink gedaald het laatste jaar. Er zijn inmiddels honderden alternatieve voor bitcoin, zoals Ethereum, Ripple en Litecoin. Ook dat zijn dus wellicht interessante investeringen maar ook daar is er totaal geen zekerheid dat je je investering terugkrijgt met overwaarde. De cursus van Blockchange is gebaseerd op het boek ‘Blockchange, hoe overleef je de crypto economie‘ van Redmer Huizinga en kan je waarschijnlijk helpen betere keuzes te maken.

 

Crowdfunding

Crowdfunding (ook wel publieksfinanciering genoemd) is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Ze kunnen er echter ook voor kiezen om het project te laten financieren door particulieren. In ruil voor een bijdrage, krijgen de investeerders vaak een product, aandelen, en/of inspraak over de uiteindelijke vorm van het product.

Financiële Vrijheid TV hield een interview met crowdfundplatform Collin Crowdfund. Wat is het precies, hoe gaat het in zijn werk? En wat zijn de risico’s? Hier lees je het volledige interview >>

Beleggingspanden

Een andere mogelijkheid om je geld te investeren, is investeren in vastgoed, zoals ik het vertelde in mijn boek, hoofdstuk 10. Maar ik kan mij best voorstellen dat je er geen ervaring mee hebt en dat het je misschien te hoog gegrepen lijkt. Ik heb er een dagboek over geschreven naar aanleiding van het succes van Charlotte van ‘t Wout met Spot in Amsterdam. Maar eerlijk is eerlijk, het lukt niet iedereen om zulke stappen te durven maken of zulke offers te willen maken. Ook is het misschien gewoon heel eng om te doen.

Voordat ik zelf durfde te investeren en mijn woning te kopen, heb ik een paar nachten slecht geslapen en veel getwijfeld. Dus dit is een mogelijkheid die je hebt om te investeren. Een alternatief daarvoor is beleggen in panden. Op Beleggingspanden hebben ze het grootste aanbod van vastgoedbeleggingen en bieden ze panden aan waarin je kunt investeren. De minimale inleg kan flink zijn dus mijn advies is om je er eerst in te verdiepen door je aan te melden voor hun nieuwsbrief. Dan zul je vanzelf nieuws ontvangen over de nieuwe panden en plannen die ze hebben en het kan je een idee geven of het iets voor jou is, voor in de toekomst.

Nog meer mogelijkheden om geld bij te verdienen?

Dan kan je nog kijken naar hoe je passieve inkomens kunt genereren. Andere mogelijkheden zijn websites testen of enquêtes invullen om geld bij te verdienen, mystery shopper worden bij International service check en winkels bezoeken of je aanmelden om als proefpersoon mee te doen voor medische onderzoeken.

Als je mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘ leest, geef ik mee meer dan 100 manieren om geld te kunnen verdienen vanuit een passief inkomen.

Heb je ook tips? Deel ze met ons en reageer op dit artikel! Scroll hiervoor helemaal naar onderen.

 

Ik heb een financieel doel maar…

Als je een doel of droom hebt die je graag wilt volgen maar je financiën het niet toelaten, heb je de neiging om op te geven. Want, ja, hoe moet je aan het geld komen? Je kunt natuurlijk opgeven en verder leven zonder je doelen te realiseren… of alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. Want ik was van mening dat financiën niet in de weg mochten komen te staan van mijn dromen en doelen.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Maar inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het mogelijk is om aan je financiën en dromen tegelijkertijd te werken en dat het meer dan de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Daarom, als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

 

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarop stel ik me kwetsbaar, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen net als jou te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?

Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik samengewerkt aan het ontwikkelen van het Youtube kanaal Financiële Vrijheid TV . Daarop zijn er verhalen van mensen die, ondanks tegenslagen, hun dromen volgen.

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

 

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering: een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Wil je alvast middelen om aan je doelen te werken?

Scroll naar beneden en bezoek mijn webshop!

 

 

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten