Spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s

In mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid benoem ik spaarprogramma’s als een manier om wat geld te verdienen. Maar ik maak je ook attent op het feit dat als jij zelf heel erg gevoelig bent voor online aankopen dat je maar beter niet ermee moet beginnen. Als je niet meer weet of je afvraagt waarom, nodig ik je graag uit om hoofdstuk 11 (pagina 176) van mijn boek weer te lezen. Hieronder komt er een lijstje met verwijzingen.  

Wees er eerst van bewust dat deze manieren van geld verdienen alweer niet geschikt zijn als hoofdinkomen, maar kunnen je helpen geld bij elkaar te besparen dat jij kan investeren. En door te investeren, kom je dichterbij financiële onafhankelijkheid.

Ook moet je er alert op zijn wat de bedoeling is van deze spaarprogramma’s zodat je er echt het beste uit haalt. Het is dus niet de bedoeling dat je meer gaat uitgeven.

Spaarprogramma’s

Hier vind je een top 6. Ze leveren niet per se het meest maar ze zijn op de dag van vandaag betrouwbaar.

Euroclix

Euroclix is een bedrijf waar je punten kan sparen, Clix genoemd. Je verdient deze Clix met acties die je waarschijnlijk al zelf al van plan was, zoals eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, het afsluiten van een internetpakket bij KPN of Ziggo, met korting producten kopen bij Zalando, en zelfs bij online boodschappen bestellen bij de Albert Heijn. En elke keer als je online iets koopt, kun je profiteren van kortingen.

Je verdient verder o.a. geld door het lezen van e-mails, wanneer je deelneemt aan online onderzoek, als je nieuwe leden aanmeldt. Dat laatste is trouwens zeer gunstig want je krijgt €1,95 per lid. En als je lid iets koopt, verdien je een klein percentage van. Het werkt dus ook wel als een soort passief inkomen.

Deze Clix kun je vervolgens inwisselen voor echt geld. 1.000 verdiende Clix leveren je zo’n 10 euro op, 2.000 Clix 25 euro, 5.000 Clix 70 euro en ga zo maar door. Hoe meer punten je verzamelt, hoe lucratiever het wordt. En je hoeft er niets extra voor te doen!

Meld je aan bij Euroclix via deze link en kijk zelf hoe jij geld kunt verdienen.

Directverdiend

De website van DirectVerdiend.nl is een spaarprogramma waarmee je zowel kunt verdienen als besparen. Door je gratis te registereren op DirectVerdiend.nl open je een online spaarpot waarmee je direct kunt verdienen. Bij het aanmelden ontvang je namelijk een aanmeldbonus van €1,-. Door je gegevens verder aan te vullen kun je dit uitbreiden naar € 2,-.

Er zijn tal van manieren waarmee je bij DirectVerdiend.nl kunt besparen en verdienen. De meest voor de handliggende optie is het kopen met extra korting die na je aankoop in je online spaarpot wordt geplaatst. Andere opties om geld te verdienen: Liken van (facebook)pagina’s, volgen op twitter, reviewen van producten en webwinkels, lezen van e-mails, invullen van enquetes en meer.

Meld je aan bij Directverdiend via deze link en kijk zelf hoe jij geld kunt verdienen.

Cashbackkorting

CashbackKorting.nl geeft CashCoins, iedere keer dat je een online aankoop doet. Dit doe je door via CashbackKorting.nl op een van de links van de aangesloten webshops te klikken. Als je vervolgens iets koopt, krijg je een deel van het bedrag terug. Lidmaatschap van CashbackKorting.nl is wel vereist, maar gelukkig gratis.

Verder zijn er geen verplichtingen en zit je nergens aan vast. Je betaalt niet meer dan gebruikelijk, en kunt soms zelfs extra korting krijgen via codes en speciale acties. Als je vrienden uitnodigt om lid te worden, krijg je ook geld. Ook kun je iets verdienen door prijsvragen en enquêtes in te vullen.

Meld je aan bij Cashbackkorting via deze link en kijk zelf hoe jij geld kunt verdienen.

Geldrace

Geldrace is ook een online spaarprogramma. Je wordt geïnformeerd over leuke aanbiedingen die precies aansluiten bij jouw interesses. Dit kunnen nieuwe producten zijn, maar ook kortingsacties. Voor het lezen van deze e-mails ontvang je punten, plaats je ook nog eens een bestelling dan ontvang je extra punten.

Je verdient punten met jouw aankopen en/of aanvragen door gebruik te maken van de mailings of banners die Geldrace aanbiedt. Door via die mailings of banner de site van de adverteerder te benaderen wordt de referentie van jouw Geldrace-account meegegeven. Hierdoor kan Geldrace na goedkeuring van de adverteerder de punten aan je account toekennen.

Meld je aan bij Geldrace via deze link en kijk zelf hoe jij geld kunt verdienen.

Yoors

Als je veel te vertellen hebt, je hebt expertkennis die je graag met mensen wil delen, dan is het bijhouden van een blog daar een uitermate geschikt middel voor. Een WordPress website zet je zo in elkaar. Maar er zijn ook mogelijkheden om te bloggen die ook lucratief zijn. Niet alleen vind je direct een publiek, maar iedereen die je blogpost waardeert, levert jou ook geld op. Dat is de formule van Yoors.

Met een heleboel activiteiten op de website kun je Yoors Points verdienen. Deze speciale punten zijn geld waard. 1000 Yoors Points zijn 1 euro waard. Verdien je 10.000 punten, dan kun je de punten laten uitkeren in keiharde Euro’s, het geld wordt binnen een week overgemaakt naar je rekening.

Lees meer over geld verdienen met Yoors in ons eigen artikel.

Roamler

Het doel van de Roamler-app is simpel. Je gaat op bezoek bij supermarkten, drogisterijen en restaurants. Daar voer je een opdracht uit. Bijvoorbeeld noteer je de omvang van de voorraad, of er actieprijskaartjes aanwezig zijn, of bepaalde producten wel of niet prominent in beeld worden gebracht. Je neemt meestal ook enkele foto’s. Voor 15-30 minuten werk krijg je dan een kleine beloning, meestal variërend van 2 tot 10 euro, afhankelijk van hoe groot de opdracht is. Dit geld wordt per 20 euro bijgeschreven op je PayPal account. Let op: winkeliers stellen het vaak niet op prijs dat je foto’s gaat nemen in een winkel. Probeer dus zo discreet mogelijk te werk te gaan.

Roamler werkt helaas op basis van uitnodigingen: alleen bestaande Roamlers kunnen nieuwe mensen uitnodigen. Vaak bieden Roamlers op Twitter of Facebook deze uitnodigingen aan.  Heb je interesse om mee te doen, stuur dan een mailtje naar david@ondernemersbag.nl, dan regel ik een invite voor je.

Meer informatie over dit concept.

Nog meer online programma’s

Er zijn natuurlijk nog meer spaarprogramma’s waar je je aan kunt melden. Hieronder komt er een overzichtje. Wees er bewust van dat het tijd kan kosten om geld bij elkaar te verzamelen en dat als je teveel programma’s gaat volgen, er een groter risico is dat je opgeeft omdat het te langzaam gaat terwijl je veel tijd investeert. En gezien dat het geen hoofdinkomen zal worden, wees zuinig met je tijd.

Spaarprogramma’s zijn manieren om wat geld bij elkaar te besparen. Maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om aan zijn emotionele en financiële onafhankelijkheid te werken. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om zeker te zijn dat je al die tips krijgt die je kunnen helpen je doelen te bereiken.

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten