Ketty ambassadrice van ‘Doe je mee?’

Ketty ambassadrice van ‘Doe je mee?’

Vanaf nu is Ketty ambassadrice van het project ‘Doe je mee?’ van de gemeente Almere. Haar foto zal door de hele stad op posters verschijnen, als voorbeeld van iemand die begaan is met hen die het financieel moeilijk hebben, en zich inzet voor armoedebestrijding.

Onafhankelijkheidsexpert Ketty is ambassadrice van het project ‘Doe je mee’ omdat ze weet dat langdurig leven met weinig geld vaak kan leiden tot andere problemen:

  • Kinderen uit armere gezinnen hebben minder kans hun talent te ontplooien, hebben vaak minder geloof in hun eigen kunnen en worden minder gestimuleerd.
  • Mensen voelen stress, schamen zich of raken eenzaam.
  • De gezondheid kan minder worden, en het uitzicht op betaald werk ook.

Ketty Tegen Armoede Voel je vrij

Daarom zet Ketty zich als ambassadrice ook in om kennis en kunde van financiële zaken voor iedereen beschikbaar te maken. Niet alleen via haar boek, maar ook via seminarsartikelen en optreden in de media. En zij geeft het stokje graag aan jou door. Een mentor voor een kind kan een groot verschil maken. Of een maatje voor een oudere. Een buur die helpt bij het aanvragen van voorzieningen. Een professional die een kind aanmeldt bij het Jeugdsportfonds. Een ondernemer die een laptop doneert. Doe jij ook mee?

Meer informatie over dit project:

https://almere.nieuws.nl/gemeente/15880/almeerders-pakken-stokje-aan-en-zetten-zich-armoede/

http://www.almeredezeweek.nl/widgets/2164-nieuws/nieuws/1433987-almeerders-zetten-zich-in-tegen-armoede

Meer over emotionele en financiële onafhankelijkheid lezen? Bestel Ketty’s boek. Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Bestel het boek via onze eigen webshop. Ketty is ook beschikbaar als spreker, als marketingstrateeg of businesscoach of als financiële coach.

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Boek Voel je vrij

 

Wethouder Froukje de Jonge spreekt ons aan daarover:

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten