Ketty spreekt bij Open Coffee Lelystad

Ketty spreekt bij Open Coffee Lelystad

Op dinsdag 12 september zal Ketty spreken bij de Open Coffee Lelystad bijeenkomst! Dit werd onlangs aangekondigd in de krant Flevopost.

Dinsdag 12 september spreekt Ketty Lollia, auteur van het boek “Voel je vrij – Vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid“ op de bijeenkomst van Open Coffee Lelystad. Ketty is een afgestudeerd NLP-therapeut, marketingstrateeg en personal coach. Ze deelt tijdens deze avond haar brede kennis met het publiek in de vorm van een vraag-en-antwoord format. Je mag dus zelf jouw vragen stellen! Heb je ook vragen over financien of over de beste aanpak voor jouw bedrijf? Kom dan morgen en stel je vragen aan Ketty Lollia!

Al jaren heeft zij er voor gezorgd dat ze via verstandige investeringen de middelen verkregen om betere keuzes te maken in haar leven. Tijdens dat proces heeft zij uiteindelijk ontdekt dat wat voor haar vanzelfsprekend is – doorlopend te werken aan  onafhankelijkheid, emotioneel en financieel – niet voor iedereen  voor de hand ligt.

Ketty presenteert het boek bij
Open Coffee Lelystad

12 september 2017
Vanaf 19:00
Locatie:  Buurthuis Hanzeborg
Koningsbergenstraat 201 A
Lelystad

flevopost

Wil jij werken aan je emotionele en financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten