Interview Ketty Lollia: ‘Ruzie over het vakantierooster’

Interview Ketty Lollia: ‘Ruzie over het vakantierooster’

Op 11 juli werd Ketty Lollia geinterviewd in een artikel van NRC.nl. ‘Een op de zes werknemers ervaart gedoe met het aanvragen van vrije dagen. Vooral tijdens schoolvakanties, als iedereen tegelijk weg wil.’

Ze mocht wel op vakantie, maar pas als haar collega terug zou zijn. „Ik was er niet van op de hoogte dat zij al vrije dagen had opgenomen en ik wilde graag in dezelfde periode weg vanwege de schoolvakantie van mijn dochter”, vertelt Ketty Lollia (42). Uiteindelijk ging ze toch op vakantie, maar slechts zeven dagen in plaats van de gewenste tien. En op voorwaarde dat ze elke dag zou inloggen en van 7.00 uur tot 13.00 uur aan het werk ging. „Ik was het er niet mee eens, maar mijn werkgever ging er niets aan veranderen.”

[…]

„Ik was nog niet in vaste dienst en bang om mijn baan te verliezen. Ik dacht, laat ik maar doen wat ze zeggen. Straks zit ik in een nog veel vervelender situatie.” Uiteindelijk brak het gedoe met haar vakantie haar op. „Ik werd er ziek van. Het heeft ertoe geleid dat ik weer ben gaan ondernemen als marketingstrateeg. Ik ben nu veel vrijer en gelukkiger.”

Lees het hele artikel hier:

https://www.nrc.nl/nieuws/2017/07/11/ruzie-over-het-vakantierooster-11919505-a1566353

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten