Interview: Ketty overwon de taalbarrière en vervult nu haar schrijversdroom

Interview: Ketty overwon de taalbarrière en vervult nu haar schrijversdroom

”Veertien jaar geleden verhuisde ik samen met mijn eenjarige dochtertje van Parijs naar Zaandam. Wie had gedacht dat dat er uiteindelijk toe zou leiden dat ik schrijver zou worden?” Ketty Lollia is onlangs geïnterviewd door Nationale Nederlanden: over haar leven in Nederland, haar dochter, haar schrijversdroom. Er is ook een mooie video bij!

Een fragment:

Achter mijn oude droom aan

”We hadden er drie maanden voor gepland, maar ik heb als een bezetene geschreven en na een maand lag het er al: Voel Je Vrij, een zelfhulpboek om emotioneel en financieel onafhankelijk te worden. Twee jaar geleden werd het uitgegeven. Tegelijkertijd met de publicatie van het boek ben ik een lifecentrum gestart om mensen persoonlijk te begeleiden.

Ik sta nu heel anders in het leven dan tien jaar geleden. Doordat ik jarenlang veel te hard heb gewerkt, doordat ik jarenlang als alleenstaande moeder in een vreemd land had gewoond, was ik mijn eigen behoeftes uit het oog verloren. Ik durfde niet meer te dromen. Ik had geen zelfliefde meer en heb opnieuw moeten leren hoe belangrijk dat voor een mens is. Ben jarenlang heel veel alleen geweest, ik heb grote eenzaamheid gekend, maar ik ben uit het dal geklommen.

Ik heb nu de kans en de kracht om ervoor te zorgen dat ik mijn dromen nastreef. Ben bezig met mijn tweede boek en in januari open ik een eigen vestiging van mijn coaching centrum. Ik probeer mijn dochter deze strijdlust en onafhankelijkheid mee te geven. Ze is ondertussen vijftien en wil architect worden. Of ze dat ook daadwerkelijk gaat doen maakt niet uit, want ik steun haar in al haar keuzes. Ik leer haar dat we niet in de toekomst kunnen kijken, maar dat je je er wel op voor kan bereiden.”

Lees hier de rest van het interview met Ketty Lollia >>

Meer optredens van Ketty in de media >>

Over de auteur

Ketty Lollia customer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.