Interview Ketty bij Vrouw.nl: Iedere vrouw zou haar eigen geld moeten verdienen

Interview Ketty bij Vrouw.nl: Iedere vrouw zou haar eigen geld moeten verdienen

Onlangs werd Ketty benaderd voor een interview op Vrouw.nl, de opiniesite voor vrouwen van de Telegraaf. Haar standpunt: vrouwen én mannen zijn beter af als vrouwen hun eigen geld verdienen. Lees nu het interview!

Alleenstaand, moeder én fulltime werken. Het zijn woorden die in Nederland niet zo vaak in een zin gebruikt worden. Veel vrouwen werken parttime en zijn niet altijd financieel onafhankelijk. En daar moet verandering in komen vindt onderneemster Ketty Lollia (42).

Ketty is van oorsprong Française. Toen ze twaalf jaar geleden naar Nederland verhuisde, stond ze te kijken van het aantal vrouwen dat parttime werkte. In Frankrijk werken veel meer vrouwen fulltime. Daar werkt in totaal maar 16,1% van de beroepsbevolking parttime, tegen 46,6% in Nederland. En het is met name de vrouw die dat verschil veroorzaakt: 29,6% in Frankrijk, 64,8% in Nederland.

Lees het hele artikel op Vrouw.nl >>

Meer over emotionele en financiële onafhankelijkheid lezen? Bestel Ketty’s boek. Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Bestel het boek via onze eigen webshop. Ketty is ook beschikbaar als spreker, als marketingstrateeg of businesscoach of als financiële coach.

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Almere Zaken

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten