Artikel over Ketty Lollia op Women Got This

Artikel over Ketty Lollia op Women Got This

Onlangs werd Ketty geïnterviewd door het online magazine voor vrouwen: Women Got This (wgotthis). Je kunt het artikel nu lezen.

Een fragment:

In Frankrijk heb ik Marketing, Sociologie, Psychologie, gestudeerd en een aantal talenstudies gedaan, waaronder Nederlands, Frans, Spaans en Engels. Mijn specialisatie is marketing strategie. Ik ben ook professioneel danseres geweest, met als specialisaties hiphop, modern en jazz. Hierdoor trad ik veel op in het buitenland waaronder ook Nederland, maar ik gaf ook 20 uur dansles per week aan grote groepen. Het dansen en het geven van les heeft er toe bijgedragen dat ik een heel goed geheugen heb, maar het heeft me ook ontzettend veel geleerd op het gebied van samenwerken en het belang van teamspirit. Deze dingen komen mij als ondernemer van verschillende bedrijven heel erg goed van pas.

In Parijs heb ik ook een stichting opgericht ten behoeve van jongeren in de buitenwijken; er was weinig voor hen te doen en ik wilde een bijdrage leveren door met een team hen te helpen om toegang te krijgen tot culturele activiteiten op het gebied van kunst, schrijven, tekenen, dans en zang. Zo hadden zij een manier om zich creatief te kunnen uitten, om een gevoel van eigenwaarde te ontwikkelen en bleven zij uit de problemen. Dit verliep erg goed, maar na 8 jaar voorzitterschap besloot ik toch om naar Nederland te verhuizen met mijn dochter, omdat ik toe was aan een andere omgeving. In vergelijking met Frankrijk vond ik Nederland toch iets internationaler en toegankelijker voor buitenlanders.

Lees het volledige artikel op wgotthis.nl >>

Meer over emotionele en financiële onafhankelijkheid lezen? Bestel Ketty’s boek. Wil je graag een gesigneerd exemplaar? Bestel het boek via onze eigen webshop. Ketty is ook beschikbaar als spreker, als marketingstrateeg of businesscoach of als financiële coach.

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Almere Zaken

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten