In Company Colleges van Ketty Lollia

Colleges ‘Schulden-vrij op de werkvloer’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat is ook voor zijn medewerkers zorgen.

Wat?

Praten over schulden is een taboe. Mensen die in deze situatie zitten, durven vaak niet over te hebben door schaamte. Terwijl het aan iedereen kan overkomen.

Volgens een onderzoek (2017) van Nibud over schulden kost een werknemer met schulden 13.000€ per jaar aan het bedrijf waar hij werkzaam is. En het blijkt dat ongeveer 60% van de werknemers financiële problemen hebben. Maar hoe kan je als werkgever dit voortkomen als je er achterkomt pas wanneer het te laat is ?

Je hebt nu als bedrijf de kans om een preventieve rol aan te nemen ten opzichte van je werknemers en bij te dragen aan maatschappelijk en verantwoord ondernemen door Ketty Lollia in te schakelen met haar colleges ‘Schulden-vrij op de werkvloer’.

Rekenen

Waarom?

Als bedrijf is het essentieel om voor te zorgen dat je werknemers zich veilig voelen om over hun financiële situatie te praten. Maar het zeggen, is niet genoeg. En alsnog kunnen werknemers door schaamte of angst voor ontslag het voor zich houden.   

Een buitenstaander/externe partner als Ketty Lollia biedt je onderneming uitkomst.

Door een externe partner in te schakelen, zorg je niet alleen voor dat je werknemers zich veilig voelen en dat je preventief te werk gaat. Je zorgt dan ook dat ze zien in je aanpak dat je open staat om een helpende hand te bieden als nodig. Een goede manier om aan je werknemers te laten zien dat je om ze geeft waardoor ze zich nog meer gewaardeerd voelen. En wie zich gewaardeerd voelt, blijft graag en met plezier in je onderneming werken.

Ketty Lollia is Onafhankelijkheidsexpert en auteur van het boek ‘Voel je vrij’. Ze zet zich in tegen armoede, voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor bedrijven heeft ze een reeks colleges ontwikkeld die als doel hebben de werknemers zich een prettige omgeving te bieden zodat ze durven te praten over hun schulden.

prive-boeklancering-22

Hoe?

Ketty Lollia wilt die taboe doorbreken en heeft als missie om Nederlandse gezinnen financieel onafhankelijk en waarnodig schuldenvrij te maken zodat zij zorgen voor een gezonde economie in het land en zelf gelukkig, sterk en gezond door het leven gaan. Het reeks colleges dienen deze rol.

Door de colleges te boeken voor je werknemers zorg je er voor dat ze door hebben dat je openstaat om ze te helpen. Je neemt ook een preventieve rol aan. Je kunt voortkomen dat het al te laat is door te laten weten dat jij je werknemer wilt helpen. En je zorgt ervoor dat je tot €13.000 bespaart per werknemer die in schulden zit.

Wil je graag een college boeken voor je bedrijf?

Vul het contactformulier in en Ketty neemt zo spoedig  mogelijk contact met je op.

 

 

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten