Dagboek Ketty Lollia zaterdag 10 februari 2018 over FOTY Awards

Dagboek Ketty Lollia zaterdag 10 februari 2018 over FOTY Awards

Dagboek zaterdag 10 februari 2018

Vandaag was het de dag dat ik naar Centraal Beheer te Apeldoorn moest gaan om mijn pitch video op te nemen voor de FOTY Awards. Ik moet wel toekennen dat het gebouw echt mooi was. Licht, ruim opgezet, aparte en comfortabele flexplekken met zicht op de ingang. En natuurlijk gratis koffie en thee. Ik weet niet in welke hoedanigheid een ondernemer daar mag gaan werken maar het is wel mooi.

De pitch video die ik ging nemen, wordt gratis aangeboden door FOTY voor alle finalisten. Op basis van deze video’s worden we beoordeeld. Ik heb de laatste tijden vaak voor de camera gestaan om mijn verhaal te vertellen of over mijn missie te praten zoals voor Omroep Flevoland of de Telegraaf. Ik heb ook voor de camera gestaan om het verhaal van anderen vast te leggen, samen met Sebastiaan van Hamond voor Financiële Vrijheid TV.

Maar ongeacht je ervaring, als je voor de camera moet staan, is het altijd spannend. Ook toen ik danste, vond ik het spannend om op het podium te gaan staan. Gezonde spanning noemde ik dat. De spannend die je helpt nog beter te presteren. Zonder spanning legde ik de lat niet hoog genoeg voor mezelf. En ik vond dat het resultaat er ook naar zag. Maar goed vandaag ging ik naartoe met gezonde spanning.

Ik ben geen liefhebber van videopitches. De vorige vond ik vreselijk te doen maar werd goed geholpen door de cameraman. Ik ben wel liefhebber van interviews maar het blijft ook spannend. Sebastiaan weet heel goed hoe hij mij moet laten ontspannen om het beste uit mezelf te halen. Ik mag dan ook meerdere keren opnemen als het niet goed voelt. En geeft hij mij ook soms als advies om het weer op te nemen omdat het niet zo goed overkwam. Fantastisch! Je voelt je dan op je gemak.

De ervaring van vandaag was heel erg anders. Ik heb mijn FOTY video nog niet gezien maar terwijl ik die was aan het opnemen (en de dame die met de cameraman samen was, zat te glimlachen en grapjes te doen… heel behulpzaam, toch?!), moest ik gelijk denken aan toen ik jong was en verplicht op de schoolfoto’s moest lachen. Terwijl ik dat niet wilde. Ik was dan toen helemaal niet enthousiast over het resultaat en vrees dat ik dat ook niet zal zijn met de pitchvideo. Maar he, ik ben een ervaring rijker. En ik weet nu wat het verschil is tussen een cameraman en een cameraman.

Kies goed je camerateam.

Als je een video voor je bedrijf wilt opnemen en je niet gewend bent om voor de camera te staan, kies dan iemand als Sebastiaan van Hamond die jou tot rust brengt en op je gemak stelt, die bereid is tot 10 keer dezelfde scène op te nemen om het beste resultaat te halen en je tevreden te stellen, die met jou meedenkt en tijd voor je neemt. En voor de kwaliteit die je krijgt, is het uitgegeven geld het waard.

Voor wat ik hoorde, zijn we iets van 100 finalisten voor de FOTY Awards. Ik maak kans op 3 van de 5 FOTY awards. Alleen ga ik niet mijn video duizenden keren delen op sociale media dus dan zaken mijn kansen naar 2. Ook goed. Ik verwacht niet dat ik ga winnen. Maar als ik op het podium mijn missie mag vertellen, zal ik die kans zeker pakken!

En ik wil alvast de mensen bedanken die mij tot nu toe hebben gesteund en ervoor hebben gezorgd dat ik finalist ben geworden. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest dus….

BEDANKT VOOR JULLIE STEUN!

7 april is de dag! Tegen die tijd zal ik een aantal plaatsen verloten tussen de mensen die mij volgen op Facebook.

En nu ga ik een mooie blog schrijven over Apeldoorn voor een andere website waar ik aan mee werk. Want ik ging naartoe met mijn dochter en we hebben er een leuke stedentrip van gemaakt 🙂

 

Heb je mijn boek ‘Voel je vrij’ al gelezen?

Bestel het dan hier! In mijn boek reik ik de middelen aan om een ieder te helpen aan zijn toekomst te werkenen zijn eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Je kunt mij ook volgen op Facebook.

Boek 3D

 

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten