Dagboek Ketty Lollia woensdag 20 december 2017 en Margriet

Dagboek Ketty Lollia woensdag 20 december 2017 en Margriet

Dagboek woensdag 20 december
En toen stond ik in de Margriet als 1 van de 3 ontroerende verhalen. Ik vertelde al een deel van mijn ‘ellende’ tijdens mijn presentatie voor Speakers Night: hét moment dat ik besloot om WEER voor mezelf te kiezen en niet meer te doen wat de ander van mij verwacht.
Ketty Lollia in de Margriet 53

Je moet soms keihard op je bek vallen zodat je merkt dat de weg die je hebt genomen, de weg die de ander voor jou heeft uitgestippeld en waarvan hij vindt dat je er niet van mag afwijken…. die weg die niet voor jou/mij gemaakt was maar waarin ik me moest verplichten om erin te passen. Zo niet comfortabel!
Heb je al geprobeerd 10 minuten te lopen in maat 37 schoenen terwijl je voeten een maat 40 zijn? Zo voelde mijn leven en zo voelt het in je lichaam wanneer je alleen voor de ander dingen doet, om geen ruzie te krijgen, om als normaal gezien te worden, om je omgeving blij te houden, om de schijn hoog te houden.
Ik deel graag mijn verhaal omdat ik andere mensen wil inspireren en motiveren om voor zichzelf te kiezen. Niet alleen met wat mij overkwam, maar ook met wie er toen was om mij te steunen. Want pas in die momenten weet je op wie je kan bouwen. Totdan, kies voor jezelf als eerst. De ander doet het ook. Dit is de les die ik heb geleerd. En sindsdien voel ik me veel meer in connectie met mijn IK. En de anderen die niet blij zijn? Tja, jammer dan. Ik leef tenslotte maar een keer en het beste is samen te leven met mensen die je ook gunnen om gelukkig te leven. En dat gun ik jou ook!
 Ketty Lollia in de Margriet 53
Mijn reddende engel is mijn Moeder Marie Lollia​​. Ze is de vrouw die in mij gelooft. En die mij de kracht gaf om mijn dromen te blijven volgen.
Vind de persoon in je omgeving die in jou gelooft, die nooit bergen op je weg plaatst, die naar je luistert zonder te oordelen, die je kracht geeft en vertel haar je droom.
En als je denkt dat je niemand hebt in je omgeving die dat kan zijn, neem contact met mij op! Ik geef graag door wat ik zelf heb mogen ontvangen. Delen is vermenigvuldigen.

Heb je mijn boek ‘Voel je vrij’ al gelezen?

Bestel het dan hier! In mijn boek reik ik de middelen aan om een ieder te helpen aan zijn toekomst te werkenen zijn eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Je kunt mij ook volgen op Facebook.

Boek 3D

 

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Wil jij werken aan je emotionele en financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten