Dagboek Ketty Lollia maandag 5 februari 2018

Dagboek Ketty Lollia maandag 5 februari 2018

Dagboek maandag 5 februari 2018

Het is alweer 1,5 maand geleden dat ik mijn laatste verhaal heb geschreven op mijn dagboek terwijl er heel veel gebeurd is in de tussentijd. Vandaag is het dan ook een mooie dag om stil te staan en te kijken wat ik allemaal bereikt heb. En sommige dingen ben ik toch best trots op.

Vanochtend bewoonde ik een workshop over je passie volgen. Altijd leuk om bevestiging te krijgen 😊.  Er was daar een dame die aangaf dat 1 van haar passie is “waardevol te zijn voor de ander”. Dat gevoel herkende ik en ik vond het opvallend hoe de dingen in het leven kunnen evolueren.

Voor zolang ik me kan herinneren, heb ik altijd waardevol willen zijn voor een ander. Toen ik danste, trainde ik hard omdat ik iets kwalitatief wilde neerzetten en het publiek plezier wilde geven. Ik heb mijn stichting opgericht omdat ik kinderen een betere toekomst gunde. Ik ben marketingstrateeg geworden omdat ik graag mijn kennis en ervaring wilde inzetten voor een kleine ondernemer, aan wie ik gunde om dezelfde kennis in huis te hebben dan een groot bedrijf. Ik geef fitness lessen waaronder pilates lessen omdat ik een ander ook gun om zich fysiek beter te voelen.

En als onafhankelijkheidsexpert heb ik mijn boek geschreven en bied ik gesprekken, lezingen, trainingen of colleges aan omdat ik anderen gun hun passie te vinden en te kunnen volgen zonder dat ze zich zorgen maken over hun financiën.  En om dat laatste waar te maken, help ik ze graag hun financiën op orde  te hebben, passief inkomen te genereren, beter om te gaan met geld, zichzelf en hun behoeften. En als hun passie iets te maken heeft met een business (starten) voeg ik graag waarde toe  met het bepalen en uitvoeren van een (marketing/business) strategie.

Ik zie nu in dat kennisoverdracht een rode draad is in mijn leven . En  ik zie ook in dat ik dit alles deed en doe maar dat ik vroeger niet vaak genoeg stil heb gestaan voor het resultaat.

Volgens mij gebeurt het vaak dat we door het leven gaan en vergeten blij te zijn over wat we al hebben of wat we al bereikt hebben. Vergeten is trouwens misschien niet het goede woord.

Soms hebben we de neus te dichtbij de feiten om een goed analyse van te maken. Of soms zijn we zo bezig iets voor elkaar te krijgen dat we al de stappen die we al gemaakt hebben richting wat we willen, niet eens merken. Het einddoel is zo belangrijk in onze ogen dat we niet eens zien dat we steeds dichterbij komen en dat we al heel veel hebben bereikt.  En simpelweg ervan genieten!

Dus vandaag sta ik stil voor:

  • mijn nominatie voor de VIDM Award www.vrouwindemedia.nl
  • Mijn finaleplek voor de FOTY Awards www.fotyawards.com
  • Mijn diverse interviews voor kranten, magazines, de radio en online platforms
  • Mijn nieuwe gemotiveerde klanten die grote resultaten boeken
  • Mijn lezingen en presentaties
  • De nieuwe mensen om me heen

Wie mij vorig jaar had gezegd dat ik dit zou bereikt hebben, had ik gezegd dat het niet zo snel zou gaan. Maar de kracht van je WIL is sterker dan men denkt. En als ervaringsdeskundige, NLP-Therapeut en expert help ik graag anderen hun wil uit te spreken en daadkrachtig op te zetten.

En vandaag sta ik stil met alles wat ik bereikt heb. En jij? Wat heb jij bereikt de laatste 3 maanden? Ben je er blij mee? Twijfel je of je het alleen kan? Dan bied ik je graag de nodige daadkrachtige stok achter de deur… !

 

Heb je mijn boek ‘Voel je vrij’ al gelezen?

Bestel het dan hier! In mijn boek reik ik de middelen aan om een ieder te helpen aan zijn toekomst te werkenen zijn eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Je kunt mij ook volgen op Facebook.

Boek 3D

 

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten