Dagboek Ketty Lollia dinsdag 6 februari 2018

Dagboek Ketty Lollia dinsdag 6 februari 2018

Dagboek dinsdag 6 februari 2018

Ik schreef mijn boek ‘Voel je vrij’ omdat ik de wereld mooier wil maken voor mijn dochter en alle kinderen. Sommigen zouden kunnen denken dat mijn boek slechts over financiën gaat. Dat is omdat ze het nog niet gelezen hebben.

In hoofdstuk 2 van mijn boek praat ik over de mankementen die er zijn in het onderwijs en hoe we er, als moeder, vader, tante, oom er iets aan kunnen doen om onze kinderen beter voor te bereiden voor de toekomst en ook ons eigen denkwijze te analyseren en aanpassen om het beste uit onszelf te halen, voor onszelf. Emotionele onafhankelijkheid en persoonlijke ontwikkeling zijn volgens mij belangrijke eigenschappen voor een betere toekomst. Daarom pleit ik ervoor. Want financiën horen niet in de weg te staan van de passie of creativiteit van een mens. En daar zet ik me graag voor in.

Ik vind het vreselijk als iemand zijn dromen wil opgeven voor geld. Ik vind het geweldig als iemand stap voor stap zijn weg bewandelt naar zijn dromen. Met vallen en opstaan. Met harde lessen en mooie herinneringen. Daarom ben ik ook marketingstrateeg geworden. Zulke video’s herinneren me waarom ik doe wat ik doe. En het is het meer dan waard!

 

Heb je mijn boek ‘Voel je vrij’ al gelezen?

Bestel het dan hier! In mijn boek reik ik de middelen aan om een ieder te helpen aan zijn toekomst te werkenen zijn eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Je kunt mij ook volgen op Facebook.

Boek 3D

 

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

 

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten