Dagboek Ketty Lollia dinsdag 13 februari 2018 over vastgoed en vergaderruimte SPOT

Dagboek Ketty Lollia dinsdag 13 februari 2018 over vastgoed en vergaderruimte SPOT

Dagboek dinsdag 13 februari 2018

Investeren in vastgoed zonder geld… kan dat?

Charlotte van ‘t Wout van SPOT bewees dat het kon en vond een prachtige manier voor. Dat noem ik creatief denken en ondernemen. En daar schrijf ik ook over in mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘, hoofdstuk 10. Want investeren in vastgoed kan beangstigend zijn. Maar de profijten zijn positiever dan de algemene persoon kan denken.

De theorie die ik gaf, om mensen te laten zien dat je ook op de vastgoed markt successen kan halen, had ook mee te maken met creatief denken.

Charlotte van 't Wout en vastgoed

 

Ik kan me nog herinneren hoe sceptisch sommige mensen waren na het lezen van mijn  theorie aangevuld met voorbeelden over de mogelijkheden om in vastgoed te investeren. Zelf een journalist van de Telegraaf was sceptisch over en al ging hij het gesprek niet aan met mij op dat onderwerp gaf hij aan dat hij zijn bedenkingen had over investeren op de vastgoed markt. Belemmerende gedachten zijn vaak zo diep verankerd dat ze vaak in de weg kunnen staan van een ‘intelligent’ gesprek.

Anderen gingen proberen te bewijzen dat het eigenlijk niet kon. Dat het financieel rare/illegale constructies waren. Ik gaf toen aan dat het constructies waren waar ZIJ niet op kwamen maar dat ze wél dergelijk bestond en gebeurd zijn. Het verhaal van Charlotte had heel goed in mijn boek kunnen staan want ze bewijst met haar aanpak dat het kan en al is de constructie niet vanzelfsprekend, is het nog steeds mogelijk om de markt van vastgoed te betreden en daarin te investeren. Zie artikel daarover in de AD.

Niet alleen dat, ze bewijst ook dat beginnen op de vastgoedmarkt niet een kwestie is van veel geld hebben of jaren ervaring hebben als investeerder, maar van slim en out of the box denken. En dat Out Of The Box denken, is essentieel: out of the ‘algemene manier van denken’, out of the ‘denkwijze die ons aangeleerd is dat zulke dingen alleen maar gebeuren voor degenen die al geld hebben’.

Mogelijk of onmogelijk?

Terwijl velen zich focussen op de onmogelijkheden en alleen de beren op de weg zien, focuste ze zich op wat ze wilde en hoe ze het voor elkaar zou krijgen! Want…

Als je denkt dat het onmogelijk is, is het ook onmogelijk!

We leven tenslotte niet in de magische wereld van Harry Potter en niks komt zo maar aanwaaien. Maar…. Als je je focust op wat je wilt, zie je de beren op de weg als obstakels waar je (simpelweg) omheen kan lopen. En dat deed ze. In vastgoed te investeren, is niet makkelijk. Anders zou iedereen het doen. Het vraagt ook veel LEF. Charlotte had een plan en pakte het stapsgewijs aan. Ze ging haar droom achterna. En net als ze schrijft, niet alles is rooskleurig wanneer je op weg bent naar het verwezenlijken van je droom. Ook niet wanneer je hebt bereikt wat je wilt. Ze bleef nog keihard werken en nu nog, aan het oplossen van de problematieken die zich voordoen naarmate ze vordert in het proces van vastgoed investeerder worden.

En ze laat zien dat investeren op de vastgoed markt is voor een ieder mogelijk, ook voor een jonge vrouw! Je kunt haar volgen op Instagram waar ze dagelijks vlogt over haar leven.

Volgens mij heeft ze haar eigen weg gevonden naar emotionele en financiële vrijheid. En jij? Heb je die ook gevonden? En durf je het ook te bewandelen?

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt, je je onzeker voelt over jezelf, over welke eerste stap je moet maken of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven… of alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. En inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarop stel ik me kwetsbaar, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen net als jou te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik samengewerkt aan het ontwikkelen van het Youtube kanaal Financiële Vrijheid TV . Daarop zijn er verhalen van mensen die, ondanks tegenslagen, hun dromen volgen.

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

 

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering: een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Meer lezen van mijn dagboek?
Dagboek vrijdag 19 oktober over investeren in vastgoed en armoede

Dagboek vrijdag 19 oktober over investeren in vastgoed en armoede

Investeren in vastgoed en armoede Toen mijn boek ‘Voel je vrij‘ uitkwam vorig jaar kreeg ik de vraag of het het goede moment was om te invester
Dagboek donderdag 11 oktober over de EZVN award en mijn missie

Dagboek donderdag 11 oktober over de EZVN award en mijn missie

Mijn missie en de EZVN Award Vorige week, vandaag precies 1 week geleden, mocht ik pitchen voor een jury van specialisten voor de EZVN Award (Award van de
Dagboek Ketty Lollia maandag 8 oktober over mijn dochter en Starbucks

Dagboek Ketty Lollia maandag 8 oktober over mijn dochter en Starbucks

Over merkbeleving: klanten kopen niet enkel een product, maar ook een gevoel Mijn dochter maakt hier reclame voor @starbucks.netherlands, ondanks het feit
Dagboek Ketty Lollia woensdag 5 september 2018 over thuisblijvende moeders

Dagboek Ketty Lollia woensdag 5 september 2018 over thuisblijvende moeders

Wat is er mis met de thuisblijvende moeders? Laat ik maar beginnen met een beschaafd antwoord ‘Er is helemaal niks mis met de thuisblijvende moeders
Dagboek Ketty Lollia woensdag 22 augustus 2018 over stem en poëzie

Dagboek Ketty Lollia woensdag 22 augustus 2018 over stem en poëzie

Mijn Stem   Het zoeken naar mijn stem is een dagelijkse taak. Sommige dagen lukt het beter dan anderen. Andere dagen vergeet ik wel eens dat ik een ei
Dagboek Ketty Lollia dinsdag 24 juli 2018 over luisteren en jezelf ontwikkelen

Dagboek Ketty Lollia dinsdag 24 juli 2018 over luisteren en jezelf ontwikkelen

Luisteren en jezelf ontwikkelen Heb je dit ook wel eens meegemaakt? Je bent een verhaal aan het vertellen en voordat je klaar bent, heeft de andere persoon
Dagboek Ketty Lollia vrijdag 20 juli 2018 over de werkende moeder en haar kinderen

Dagboek Ketty Lollia vrijdag 20 juli 2018 over de werkende moeder en haar kinderen

De werkende moeder en haar kinderen Gisteren publiceerde de Telegraaf een artikel over een onderzoek dat een paar jaar geleden is gedaan over hoe gelukkig
Dagboek Ketty Lollia zaterdag 30 juni 2018 over Body Pump en dromen najagen

Dagboek Ketty Lollia zaterdag 30 juni 2018 over Body Pump en dromen najagen

30/06/2013 – 30/06/2018 Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik mijn Body Pump certificaat haalde bij Les Mills Nederland. Een prachtige herinne
Dagboek Ketty Lollia woensdag 20 juni 2018 over ‘Boekenweek De moeder de vrouw’

Dagboek Ketty Lollia woensdag 20 juni 2018 over ‘Boekenweek De moeder de vrouw’

Het valt mij steeds meer op dat de positie van de vrouw in onze Nederlandse maatschappij een boeiende discussie aan het worden is. Als ex-Parijzenaarse die
Dagboek Ketty Lollia vrijdag 15 juni 2018 over Jobbird

Dagboek Ketty Lollia vrijdag 15 juni 2018 over Jobbird

Soms heb ik van die momenten dat ik niet gelijk weet wat ik moet voelen of denken over bepaalde zaken, zoals nu met de reclame van Jobbird. Als vrouwelijk

 

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten