Dagboek Ketty Lollia 2 oktober 2017

Dagboek Ketty Lollia 2 oktober 2017

Dagboek maandag 2 oktober

VANDAAG 2 OKTOBER 2017…..
Precies 1 jaar geleden, veranderde mijn leven drastisch. Ik stond op en ging mijn sportlessen geven, niet beseffend dat op deze dag mijn leven een totaal andere wending zou nemen en dat ik er totaal geen invloed, grip op had of tegengas kon geven. Ik werd het slachtoffer van de omstandigheden.

Ketty LOLLIA quote

Toch besloot ik, hoe moeilijk het ook was, om van die omstandigheden me zo min mogelijk aan te trekken. Makkelijker gezegd dan gedaan maar ik kan nu zeggen dat het misschien een van mijn mooiste jaar is geweest.

Het is het jaar geweest van het afronden van mijn NLP therapeut studie, het schrijven van mijn boek dat ik precies rond die periode begon te schrijven in plaats van achter het geld aan te gaan, het jaar dat ik eigenlijk ging beseffen dat wat voor mij vanzelfsprekend was het niet voor iedereen was.

Ik heb ontdekt dat de kracht om:

  • door te zetten als het tegenvalt,
  • negatieve situaties om te buigen naar positieve ervaringen,
  • te denken in oplossingen in plaats van focussen naar het probleem,
  • empatisch genoeg te zijn voor een ander en niet alleen bezig zijn met jezelf en je eigen emotie die je sowieso soms niet begrijpt,
  • de ander te accepteren zoals hij s
  • en het leven te omarmen zoals het is,

niet voor iedereen weggelegd is.
Sinds jongs af heb ik geleerd vrede te hebben met de kleinste dingen. En ik ben blij dat ik me nog super gelukkig kan voelen na een rotdag met veel ellende, ruzie, onbegrip, dat ik alsnog blij kan zijn dat er toch iets positief was.

Ik ben Ketty Lollia, onafhankelijkheidsexpert en auteur van het boek ‘Voel je vrij’ en mijn kracht en mijn zwakte zijn: negatieve momenten willen ombuigen tot relativiseren toe, naar iets positief.

Fijne en positieve dag allemaal!

Wil jij werken aan je emotionele en financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten