Geld bijverdienen met websites testen

Geld bijverdienen met websites testen

Een beetje extra geld verdienen vanuit je bureaustoel? Dat kan. Een van de mogelijkheden is websites testen, tegen betaling. Een aantal programma’s bieden je de mogelijkheid om dit te doen! Hier vind je een Top 5 daarvan!

Beginnen met websites testen

Websites testen, vraagt op zich geen extra kennis. Alleen maar een kritische blik. Om te kunnen starten met testen, moet je je aanmelden als tester. De eerste stap is een account aanmaken. Er worden meestal een aantal vragen gesteld. In welk land woon je, want voor soort internetaansluiting gebruik je? Natuurlijk moet je dan ook je bankrekeningnummer of PayPal invoeren, anders kan er niet worden uitbetaald. Verder vereisen veel testprogramma’s dat je een microfoon bij de hand hebt, zodat je verbale feedback kunt leveren, en er wordt vaak verwacht dat je goed Engels kunt spreken. Sommige bedrijven kunnen ook vragen dat je een programma installeert voor je aan je taak begint.

 

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid?

BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

 

De taken kunnen uiteenlopen van ‘beoordeel hoe gebruiksvriendelijk deze website is‘ tot ‘hoe mooi vind je de layout‘. Als er wordt gevraagd om te spreken, wees dan luid en duidelijk. Laat een waardevol verslag achter. Kritisch zijn mag echt wel, daar betalen ze immers voor, maar bedenk wel wat realistisch is.

Enkele websites die werken volgens dit principe:

1. What Users Do : je verdient ongeveer 5 dollars/euros per ingevulde test en kan het maandelijks laten uitbetalen.

2. User Testing  je krigt 10 dollars voor het bekijken van video’s van ongeveer 20 minuten.

3. U Test De testen op dit platform zijn iets ingewikkelder en vereisen wel eens wat extra kennis op het gebied van IT.

4. Try My UI Je krijgt 10 dollars per test en wordt wekelijks uitbetaald

5. Test birds Op deze website verdien je ongeveer 20 euro per test dat volledig uitvoert. Ook op dit platform kan er verwacht worden dat je iets meer kennis hebt op het gebied van IT.

Bovenstaande 5 zijn degenen die de meest populariteit hebben. Ik kwam deze 3 nog tegen en raad ze ook aan.

6.  Loop 11

7. Userlytics

8. Enroll App

Maak rente op rente

Door mee te doen met zulke programma’s ga je er geen bakken geld mee verdienen. Het gaat hier om kleine bedragen die er niet voor kunnen zorgen dat je je vaste lasten ervan betaalt. Aan de andere kant geeft dit geld je de mogelijkheid om te investeren in andere programma’s waardoor je dus meer van dat geld kan maken zonder aan je eigen inkomsten te komen. Dat noemen de rijke mensen ‘rente op rente’ maken en dat leg ik uitgebreid uit in mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘. En met zulke programma’s kun je een basis inleg krijgen om te beginnen.

Wanneer je denkt dat je niet genoeg geld hebt om te investeren, is het vaak meer een kwestie van meer geld overhouden om ervoor te zorgen dat je wél kunt investeren. Daar word je mee geholpen.

Mocht je er een baan van willen maken, zoekt Testwerk wel eens naar testers in loondienst, freelance of mediumlance.


Beginnen met enquêtes invullen

Je kunt ook enquêtes invullen om geld te verdienen. Vertrouwde merken en bedrijven willen graag feedback en meningen van particulieren ontvangen om hen te helpen met het verbeteren van hun producten en diensten. Vaak bieden die bedrijven geld aan voor je mening of om een inzicht te krijgen in gewoontes van mensen rondom je leeftijd, je woonplaats, je gezinssituatie, enzovoorts. Merken en bedrijven willen graag weten wat je eigenlijk verwacht van producten die je aanschaft. Op deze manier kunnen ze hun producten beter afstemmen op de behoeftes van mensen net als jou.

Door lid te worden van een van een marktonderzoekbedrijven worden je gegevens uitsluitend gebruikt voor onderzoeksdoeleinden. Dat betekent dat je inschrijving is gratis en dat je geen aankopen hoeft te doen.Als je mee doet, wordt het van jou alleen verwacht dat je de waarheid vertelt.

Enkele marktonderzoekbedrijven waar je je kan aanmelden

Ook hier geldt dat je er geen duizenden euros mee gaat verdienen maar het kan altijd een goede aanvulling zijn op wat je al verdient met je werk of andere online activiteiten.

Nog meer mogelijkheden om geld bij te verdienen?

Dan kan je nog kijken naar hoe je passieve inkomens kunt genereren of naar investeringsmogelijkheden waarin je tijd of geld kunt investeren. Cryptocurrency zoals bitcoin, ethereum, lithium enzovoorts zijn ook investeringsmogelijkheden. Andere mogelijkheden om geld bij te verdienen zijn mystery shopper worden bij International service check en winkels bezoeken of je aanmelden om als proefpersoon mee te doen voor medische onderzoeken.

Als je mijn boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid‘ leest, geef ik mee meer dan 100 manieren om geld te kunnen verdienen vanuit een passief inkomen.

 

Heb je ook tips? Deel ze met ons en reageer op dit artikel! Scroll hiervoor helemaal naar onderen.

 

Ik heb een financieel doel maar…

Als je een doel of droom hebt die je graag wilt volgen maar je financiën het niet toelaten, heb je de neiging om op te geven. Want, ja, hoe moet je aan het geld komen? Je kunt natuurlijk opgeven en verder leven zonder je doelen te realiseren… of alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. Want ik was van mening dat financiën niet in de weg mochten komen te staan van mijn dromen en doelen.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Maar inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het mogelijk is om aan je financiën en dromen tegelijkertijd te werken en dat het meer dan de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Daarom, als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

 

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarop stel ik me kwetsbaar, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen net als jou te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?

Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven!

Mijn boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het dan hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik samengewerkt aan het ontwikkelen van het Youtube kanaal Financiële Vrijheid TV . Daarop zijn er verhalen van mensen die, ondanks tegenslagen, hun dromen volgen.

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

 

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken? Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering: een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

 

 

Over de auteur

Ketty Lollia administrator

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wil je werken aan je financiële vrijheid? Bezoek de webwinkel of vraag een strategiegesprek aan! Sluiten