Overstappen van energieleverancier met onze vergelijker

Overstappen van energieleverancier met onze vergelijker

In Nederland mag je zelf bepalen van wie je gas en stroom ontvangt. (Steden met stadsverwarming zijn de uitzondering qua gas) Vergelijk nu en stap over.

Je kiest de energieleverancier die het beste bij je past, voor stroom en gas. Eindigt je energiecontract, ga je verhuizen of ben je niet tevreden over uw huidige leverancier? Dan kun je overstappen van energie en zo geld besparen. Begin vandaag nog met tarieven vergelijken en vraag het voordeligste aanbod direct online aan. Dit is ieder jaar opnieuw mogelijk en bovendien een eenvoudige manier om veel geld te besparen.

Je stapt toch wel ieder jaar over? Anders is het zonde van het geld. Een lagere energierekening is zo geregeld. Gebruik onze vergelijker en kijk direct of je nog meer geld kan besparen. Doe er je voordeel mee!

Probeer ook onze andere vergelijkers >>

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt… je voelt je onzeker over jezelf, over welke eerste stap je moet maken, of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven. Maar je kunt ook alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Want inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarin stel ik me kwetsbaar op, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, en geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen zoals jij te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na de ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van het YouTube kanaal Financiële Vrijheid TV. Op dat kanaal staan verhalen van mensen die, ondanks sommige tegenslagen, hun dromen gingen volgen. Ik hield een interview met deze bijzondere personen, en tijdens sommige afleveringen gaven ze ook enkele tips voor de kijkers!

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gebrekkige gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken?

Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we dan CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering:

een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van aanpak en actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij daarna waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

Over de auteur

Ketty Lollia customer

2 Reacties tot nu toe

Vijf gouden tips bij het overstappen van energieleverancierGeplaatst op4:43 pm - sep 30, 2018

[…] Een andere truc is het voor lange tijd vastzetten van lage tarieven voor gas en stroom. De tarieven blijven dan lang op het ”huidige lage niveau” zoals de verkopers zeggen. Helaas is ook dit een wassen neus: drie eenjarige contracten zijn nog altijd goedkoper. Ieder jaar overstappen dus! […]

Wat geven we uit aan gas en stroom? Gas- en stroomkosten op een rij.Geplaatst op8:19 pm - aug 11, 2019

[…] Er zijn meerdere manieren waarop je kunt besparen op energiekosten per maand. Om te beginnen kun je de tarieven van je huidige leverancier vergelijken met die van andere leveranciers >> […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recensie over het boek 'Voel je vrij', van Arzu Tan op Bol.com:Recensie boek Ketty Lollia - Voel je vrij

"Haar boek is zeer toegankelijk en leest lekker weg. Je wordt als lezer uitgedaagd om je eigen visie op geld, je gedrag, ja je hele mindset kritisch te bekijken en te herevalueren. Is hoe wij als maatschappij de miljonair zien, wel hoe ze werkelijk leven? Werk jij voor je geld, kun je dan niet beter geld voor jou laten werken? Ben je deel van een systeem, of bouw je zelf een systeem en leun je achterover."

Bestel hier het boek>>