Geld verdienen met bloggen? Dat kan via Yoors

Geld verdienen met bloggen? Dat kan via Yoors

Heb je al een eigen blog? Het kan moeilijk zijn om mensen naar je site te krijgen. Maar als je blogt via Yoors, vind je gegarandeerd een publiek. En bloggen via Yoors levert je nog geld op ook! Hoe, dat lees je hier.

Als je veel te vertellen hebt, je hebt expertkennis die je graag met mensen wil delen, dan is het bijhouden van een blog daar een uitermate geschikt middel voor. Een WordPress website zet je zo in elkaar. Maar er zijn ook mogelijkheden om te bloggen die lucratiever zijn. Niet alleen vind je direct een publiek, maar iedereen die je blogpost waardeert levert jou ook geld op. Dat is de formule van Yoors: yoo.rs

De filosofie achter Yoors

De website is opgericht door mensen die gefrustreerd raakten door een gebrek aan privacy op het internet. Je gegevens worden door Facebook en Google verhandeld, men verdient daar geld mee, maar jij als contentmaker verdient helemaal niets. Oneerlijk, vinden de oprichters. Jij levert immers de inspanning om een goed stuk te schrijven, dus waarom zou Facebook al het geld krijgen? De bedoeling van Yoors is om een plek te scheppen waar iedereen zijn kwaliteiten deelt, zijn unieke geluid kwijt kan. En waar het delen van content wordt beloond. Op Yoors kun je bloggen, foto’s online zetten en quotes maken.

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

Waar kun je over bloggen?

Er zijn veel onderwerpen om over te bloggen. Het staat je vrij om een onderwerp te kiezen! Yoors biedt verschillende categorieën, die ‘kanalen’ heten. Op die kanalen kunnen mensen zich ook abonneren, zodat ze jouw artikelen zien als je iets in een kanaal plaatst. Op het moment van schrijven kun je kiezen uit:

 • Auto & Motor
 • Boeken & Taal
 • Crafts & Doe het zelf
 • Dier, Tuin & Natuur
 • Familie, Gezin & Ouderschap
 • Fashion & Lifestyle
 • Films, TV & Series
 • Food & Drinks
 • Fun & Entertainment
 • Gezondheid & Geest
 • Help elkaar
 • Introductie
 • Marketing & Ondernemen
 • Muziek, Kunst & Cultuur
 • Politiek & Maatschappij
 • Religie, Filosofie & Spiritualiteit
 • Sport, Fitness & Outdoor
 • Tech, Gadgets & Games
 • Vakantie & Reizen
 • Wonen & Design
 • Yoors Nieuws
 • Yoors World

Zo verdien je geld: Yoors Points (YP)

Met een heleboel activiteiten op de website kun je Yoors Points verdienen. Deze speciale punten zijn geld waard. 1000 Yoors Points zijn 1 euro waard. Verdien je 10.000 punten, dan kun je de punten laten uitkeren in keiharde Euro’s, het geld wordt binnen een week overgemaakt naar je rekening.

Je verdient de YP met verschillende activiteiten. Een pageview op jouw artikel is bijvoorbeeld 1 P waard. Er zit per artikel een plafond van 100.000 te verdienen YP ingesteld. Deel je het artikel van een ander op Yoors, en levert dat een pageview op omdat jouw volgers erop klikken? Dan verdien je ook 1 YP, net zoals de originele maker. Het loont dus ook als jouw content door anderen wordt gedeeld. Als je je nu aanmeldt, krijg je 125 YP als welkomstcadeau. En als je echt goede content op de website plaatst, zal dat saldo snel oplopen. Want als mensen reageren en je artikel beoordelen, krijg je wel 3 YP. En zo zijn er nog een aantal acties die je punten opleveren.

Onze conclusie: is het de moeite waard?

Wij vinden Yoors een origineel en slim concept. Het leukste is eigenlijk dat je geen geld hoeft te investeren in Adwords campagnes om mensen naar je site te trekken, want die mensen zijn al op Yoors. Als je iets plaatst, zul je binnen mum van tijd merken dat de pageviews beginnen te tikken, de reacties verschijnen en de Yoors Points binnenstromen. Voor mensen met weinig tijd maar wel veel inspiratie is het dus een ideaal platform. Het feit dat je met iedere pageview, ieder gedeeld artikel en reactie eigenlijk geld verdient, is ook een motivatie om vaak en vooral ook kwalitatief goede content te posten. In plaats van dat Facebook en Google geld verdienen aan jouw goede content, strijk je er zelf wat van op. Ben je dus goed in schrijven en heb je veel kennis om te delen? Meld je dan direct aan en begin met bloggen.

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt… je voelt je onzeker over jezelf, over welke eerste stap je moet maken, of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven. Maar je kunt ook alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Want inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarin stel ik me kwetsbaar op, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, en geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen zoals jij te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na de ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van het YouTube kanaal Financiële Vrijheid TV. Op dat kanaal staan verhalen van mensen die, ondanks sommige tegenslagen, hun dromen gingen volgen. Ik hield een interview met deze bijzondere personen, en tijdens sommige afleveringen gaven ze ook enkele tips voor de kijkers!

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gebrekkige gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken?

Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we dan CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering:

een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van aanpak en actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij daarna waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

Over de auteur

Ketty Lollia customer

1 reactie tot nu toe

Online shoppen en extra geld verdienen – Minder uitgeven – Meer besparenGeplaatst op8:07 am - jul 18, 2019

[…] met mensen wil delen, dan is het bijhouden van een blog daar een uitermate geschikt middel voor. Lees meer over geld verdienen met Yoors in dit artikel. Niet alleen vind je direct een publiek, maar iedereen die je blogpost waardeert, levert jou ook […]

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.