Elf simpele en creatieve manieren om geld te verdienen

Elf simpele en creatieve manieren om geld te verdienen

We kunnen allemaal wel wat extra geld gebruiken. Om een lening af te betalen, aan onze buffer te werken, of om te investeren. Hierbij elf slimme manieren om snel wat extra geld binnen te krijgen.

1. Spaar extra geld dankzij Euroclix

Euroclix is een bedrijf waar je punten kan sparen, Clix genoemd. Je verdient deze Clix met acties die je waarschijnlijk al zelf al van plan was, zoals eten bestellen via Thuisbezorgd.nl, het afsluiten van een internetpakket bij KPN of Ziggo, met korting producten kopen bij Zalando, en zelfs bij online boodschappen bestellen bij de Albert Heijn. Je verdient verder o.a. geld door het lezen van e-mails, je profiteert dus van kortingen iedere keer als je online iets koopt en wanneer je deelneemt aan online onderzoek.

Deze Clix kun je vervolgens inwisselen voor echt geld. 1.000 verdiende Clix leveren je zo’n 10 euro op, 2.000 Clix 25 euro, 5.000 Clix 70 euro en ga zo maar door. Hoe meer punten je verzamelt, hoe lucratiever het wordt. En je hoeft er niets extra voor te doen!

Meld je aan bij Euroclix via deze link en kijk zelf hoe jij geld kunt verdienen.

2. Verkoop je oude kleren

Je hebt vast wel wat kleding in je kast hangen die je niet meer draagt. Je kunt ze naar de kledingbak brengen, maar je kunt ze ook verkopen via een website als Marktplaats. Jij vindt er niets meer aan, maar er zijn genoeg mensen die graag tweedehands kleding kopen. Zij goedkope kleding, jij wat extra geld. Win win situatie.

Ga naar:

https://www.poppintags.nl/
https://unitedwardrobe.com/nl/home
https://www.marktplaats.nl/

3. Geef bijles

Deze tip werkt in het bijzonder goed voor talentvolle studenten. Bied huiswerkhulp aan je medestudenten over een vak waar je zelf heel goed in bent. Adverteer op scholen, of bijvoorbeeld op het prikbord van de Albert Heijn.

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

4. Word Mystery Shopper

Houd je van winkelen? Word dan betaald om te winkelen en word Mystery Shopper. Je gaat betaald winkelen. Jij observeert en geeft aan hoe je de dienstverlening in winkels beleeft. Je ondervindt de klantbeleving in winkels. Werken als Mystery Caller kan ook. Een goed bedrijf waar je aan de slag kunt is:

http://onderzoekfabriek.nl/26/aanmelden

5. Doe marketingonderzoek namens Roamler

Dit is verwant aan het Mystery-shopping principe Het doel van de Roamler-app is simpel. Je gaat op bezoek bij supermarkten, drogisterijen en restaurants. Daar voer je een opdracht uit. Bijvoorbeeld noteer je de omvang van de voorraad, of er actieprijskaartjes aanwezig zijn, of bepaalde producten wel of niet prominent in beeld worden gebracht. Je neemt meestal ook enkele foto’s. Voor 15-30 minuten werk krijg je dan een kleine beloning, meestal variërend van 2 tot 10 euro, afhankelijk van hoe groot de opdracht is. Dit geld wordt per 20 euro bijgeschreven op je PayPal account. Let op: winkeliers stellen het vaak niet op prijs dat je foto’s gaat nemen in een winkel. Probeer dus zo discreet mogelijk te werk te gaan.

Roamler werkt helaas op basis van uitnodigingen: alleen bestaande Roamlers kunnen nieuwe mensen uitnodigen. Vaak bieden Roamlers op Twitter of Facebook deze uitnodigingen aan.

Meer informatie:

http://www.roamler.nl/

6. Verkoop je oude telefoon

Veel mensen krijgen bij hun abonnement iedere twee jaar een telefoon. Maar vaak is de oude nog prima te gebruiken. Maar er zijn genoeg mensen die nog interesse hebben in een prima werkende telefoon. Bied hem aan via Marktplaats.

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

7. Verhuur je huis via AirBnB

Heb je een kamer vrij, of ben je zelf vaak van huis? Via AirBnB kun je geheel kostenloos je woonruimte verhuren aan reizigers. Je kunt zelf de beschikbaarheid en prijs bepalen. Wat je kunt verdienen hangt af van je beschikbare ruimte.

https://www.airbnb.nl/

8. Doe online surveys voor betalende bedrijven

Veel bedrijven zitten om feedback op hun producten verlegen. Dit helpt hen om hun producten en advertenties te verbeteren. SwagBucks en MySurvey zijn voorbeelden van platformen waar je tegen betaling enquetes kunt invullen. Uitbetaling vindt vaak plaats in de vorm van punten en coupons bij je favoriete winkels. De punten kun je verzilveren in echt geld via PayPal.

Hier vind je een overzicht van dit soort websites:

http://moneypantry.com/swagbucks-alternatives/

9. Producten promoten via Twitter

Twitterfanaat met een grote schare volgelingen? Bedrijven zoals Sponsored Tweets betalen je geld voor het promoten van bepaalde producten. Hoeveel geld je krijgt hangt af van de leeftijd van je account en de samenstelling van je volgers.

https://sponsoredtweets.com/

Wil jij werken aan je financiële onafhankelijkheid? BESTEL HIER HET BOEK ‘Voel je vrij’!

10. Verkoop je foto’s

Handig met de smartphone en maak je prachtige foto’s? Je kunt ze gratis weggeven via social media. Of op je harde schijf laten staan. Je kunt zo ook verkopen aan stockfotobedrijven als Shutterstock. Want die bedrijven zitten altijd te wachten op nieuwe, hoge kwaliteit foto’s waarvan ze hun klanten kunnen voorzien. Waarom zou je geen munt slaan uit je talent?

Ga naar:

https://submit.shutterstock.com/

11. Schrijf jezelf in voor medische tests

Ben je gezond van lijf en leden? Farmaceutische bedrijven zijn regelmatig op zoek naar proefpersonen voor nieuwe medicijnen. Het toezicht op medisch onderzoek is enorm streng in Nederland, en de kans dat je als proefpersoon ernstige bijwerkingen of blijvende gezondheidsschade oploopt is daardoor klein. Maar je gezondheid wordt niet voor niets ‘je meest waardevolle bezit’ genoemd. Denk dus héél goed na voordat je kiest voor dit verdienmodel.

Je kunt hier terecht:

https://qpsvrijwilliger.nl/
https://www.prahs.nl/
http://www.chdr.nl/

Heb je ook tips? Deel ze met ons en reageer op dit artikel! Scroll hiervoor helemaal naar onderen.

 

Ik heb een droom! Maar…

Als je een droom hebt die je graag wilt volgen en het lijkt moeilijk omdat je omgeving het maar niks vindt… je voelt je onzeker over jezelf, over welke eerste stap je moet maken, of omdat je bang bent voor de consequenties, dan kun je opgeven. Maar je kunt ook alle zeilen bijzetten om het toch te bereiken. Net als ik heb gedaan. En als je motivatie of hulp zoekt, help ik je daar graag mee.

Want ik weet als geen ander dat het niet makkelijk is om genoeg in jezelf en je dromen te geloven wanneer bovenstaande zich afspeelt. Want inmiddels heb ik kunnen ervaren –  en vele van mijn klanten ook – dat het meer dan zeker de moeite waard is om de eerste stap te maken!

Kan je inspiratie goed gebruiken?

Volg mijn persoonlijke Youtube kanaal ‘Onafhankelijkerworden – Voel je vrij’! Daarin stel ik me kwetsbaar op, praat ik over mijn eigen angsten, tegenslagen, overwinningen, en geef ik tips, advies en ook inzicht in mijn activiteiten, als voorbeeld. Want mijn doel is om mensen zoals jij te inspireren.

 

Hieronder vind je een aantal hulpmiddelen. Doe er je voordeel mee.

 

Mijn  boek ‘Voel je vrij’ lezen?
Boek Voel je vrij

     Klik op de foto om jouw persoonlijke boek ‘Voel je vrij’ te bestellen!

In mijn boek reik ik je middelen aan om je te helpen aan je toekomst te werken en je eigen pad te bewandelen naar een succesvoller leven! Het boek is een handleiding naar meer financiële vrijheid met als uiteindelijke doel dat je je ‘Dromen kunt volgen of najagen’.

Bestel het hier! Je kunt mij ook volgen op Facebook  of Instagram.

Eerst een voorproefje van mijn boek ontvangen?

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan namelijk een voorproefje van mijn boek! Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven na de ontvangst.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

 

Zou je extra inspiratie goed kunnen gebruiken?

Naast mijn vlog, heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van het YouTube kanaal Financiële Vrijheid TV. Op dat kanaal staan verhalen van mensen die, ondanks sommige tegenslagen, hun dromen gingen volgen. Ik hield een interview met deze bijzondere personen, en tijdens sommige afleveringen gaven ze ook enkele tips voor de kijkers!

Samen met mijn dochter Katlyne – 14 jaar – heb ik de website International Women On A Mission gelanceerd. Daarop vind je verhalen van vrouwen die, ondanks hun omgeving, gebrekkige gezondheid, moederschap of angst, hun dromen zijn gaan volgen.

Werken aan je financiële onafhankelijkheid met een stok achter de deur?

Heb je al genoeg inspiratie gehad uit verschillende bronnen, maar is er nog steeds iets dat in de weg staat?

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid te maken, maar durf je het niet alleen? Weet je precies wat je wilt maar weet je niet hoe je het moet aanpakken en zou je graag een professionele coach naar je idee willen laten kijken?

Vind je het nog steeds eng om de eerste stap te maken omdat je financiën niet op orde zijn of je niet kunnen helpen? Vraag dan een Strategiegesprek aan met mij, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met het verwezenlijken van je dromen.

Tijdens dit gesprek gaan we dan CONCREET samen kijken naar je dromen, ze definiëren en een begin maken aan het stellen van je doelen en het maken van een tijdspad, op een manier dat bij jou past.

Jouw investering:

een Strategiegesprek met mij kost €157,- ex. BTW. We brengen samen maximum 2 intensieve uren door – telefonisch, per Skype of met een persoonlijke real-life afspraak in Almere – en werken we samen aan een plan van aanpak en actie. Aan het eind van dit gesprek weet jij daarna waar je naar moet kijken en de eerste stappen die je kan maken om je dromen na te jagen.

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Scroll naar beneden om mijn webshop te bezoeken!

Over de auteur

Ketty Lollia customer

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.