Ketty Lollia Financiële Vrijheid TV interview

Financiële Vrijheid TV

Welkom bij Financiële Vrijheid TV! FVTV is een samenwerking tussen Ketty Lollia en Sebastiaan van Hamond. FVTV documenteert de levensverhalen van mensen die op weg gingen naar financiële vrijheid. Dat wordt gedaan in de vorm van een interview. In deze serie vertellen zijn hun verhalen en onthullen ze hun geheimen.

Samen met Sebastiaan van Hamond filmmaker en producer (Mondha Media) interviewt Ketty Lollia personen die hun eigen weg volgden. Die zich lieten leiden door hun eigen passie naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. Tijdens dit programma hoor je hun interessante, persoonlijke verhalen ter inspiratie voor jezelf.

Het nieuwste interview vind je hier:


Smaakt dit naar meer? Bekijk alle video’s op het kanaal van Financiële Vrijheid TV – en vergeet niet je te abonneren! Dan krijg je een melding wanneer een nieuwe aflevering online komt.

Zeer regelmatig zullen er op ons kanaal nieuwe afleveringen verschijnen. De gasten komen uit verschillende branches, met een verschillende aanpak. Zij hebben allemaal een uniek inzicht in de wereld van de financiële vrijheid.

De opnames worden gemaakt bij de Tuin voor Ondernemers, een flexiplek voor ondernemers in Almere Buiten, aangeboden door Sharella Martha en Ketty Lollia, gesponsord door MAC3PARK.

Heb je het boek van Ketty Lollia al besteld? Ook leuk om als cadeau te geven.

Bestel het boek ‘ Voel je vrij’ 

Boek Voel je vrij interview