Boek Ketty Lollia als spreekster

Ketty Lollia als spreekster voor je evenement?

Ketty Lollia spreekster

Ketty Lollia is niet alleen auteur maar ook spreekster. Ze deelt op het podium graag haar eigen visie en ervaringsdeskundigheid als onafhankelijkheidsexpert over financiën, emotionele intelligentie, het onderwijs. En als expert over marketing strategie en sociaal media.

Ketty Lollia spreekster

Ketty is te boeken als spreekster voor een eigen evenement of interne opleiding en geeft graag lezingen, colleges of workshops bij bedrijven. Als onafhankelijkheidsexpert zet ze zich in tegen armoede  en voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Praten over schulden is een taboe. Ketty wilt die taboe doorbreken omdat ze gelooft dat iedereen financieel onafhankelijk kan worden door zich emotioneel onafhankelijk te ontwikkelen. Haar missie is dan ook om Nederlandse gezinnen financieel onafhankelijk en waar nodig schuldenvrij te maken zodat zij zorgen voor een gezonde economie in het land en zelf gelukkig, sterk en gezond door het leven gaan.

Hier een fragment van Ketty in actie:

Wil je haar boeken voor je evenement of voor je bedrijf? Zoek je een persoon die je medewerkers kunt aanspreken over financiën, schulden en persoonlijke ontwikkeling? Neem dan contact op met Ketty via onderstaand formulier!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Wil je graag aanwezig zijn tijdens een van haar presentaties? Dat is mogelijk. Check de agenda van Ketty om te zien wanneer ze op het podium staat om haar verhaal te vertellen. Je kunt ook een workshop/lezing volgen tijdens een van de evenementen die ze organiseert of waar ze aan deelneemt. Hou deze website goed in de gaten voor de laatste data en mogelijkheden om haar in actie te zien of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je tevens de teaser van haar nieuwe boek.