Auteur Ketty Lollia

Auteur Ketty Lollia is een internationaal (Frankrijk, België, Nederland) georiënteerde  online en offline marketingstrateeg. Ze is ook fitnessinstructeur en personal coach, afgestudeerd als NLP therapeut.

Ketty Lollia auteur van 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid'
Ketty Lollia auteur van ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid’

Ze heeft al meerdere blogartikelen gepubliceerd over ondernemen, marketing en financiën. Haar doel is daarmee om mensen middelen aan te reiken zodat ze hun doelen kunnen bereiken.

Al jaren heeft zij er voor gezorgd dat ze via verstandige investeringen de middelen verkregen om betere keuzes te maken in haar leven. Tijdens dat proces heeft zij uiteindelijk ontdekt dat wat voor haar vanzelfsprekend is – doorlopend te werken aan  onafhankelijkheid, emotioneel en financieel – niet voor iedereen  voor de hand ligt. Om haar heen waren er mensen die worstelden met hun persoonlijke geldzaken.

Nadat ze klaar was met haar NLP studie besloot ze haar kennis op een andere manier te gaan delen. Ze had al eerder een aantal van haar kennissen, vrienden en zelfs familieleden die het zwaar hadden, geholpen. Ze heeft ze op de juiste koers gezet om hun budget in balans te krijgen en zodoende aan hun geluk te kunnen werken. Dit gaf haar de moed om uiteindelijk een van haar lang gekoesterde dromen na te jagen: auteur te worden en een compleet eigen boek schrijven.

Omdat Ketty Franstalig is, vroeg ze David de Wilde, online redacteur bij PlusOnline, haar bij te staan als redacteur en haar bij tijd en wijlen tips te geven.

Haar doel is nu om deze kennis en de geheimen voor een gelukkiger leven te delen met anderen. Dat doet ze door middel van het nieuwe boek

Voel je vrij – Vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid

waarvan de lancering plaatsvond op 26 september te Sligro Almere tijdens het Starters Business Event – SBE2017.

Om Ketty Lollia als gastspreker te vragen, vul het formulier in.

Wil je ook graag werken aan je financiële onafhankelijkheid? Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan ook een voorproefje van mijn boek!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!