Feedback

Boekrecensies

Hier vind je alle boekrecensies van Ketty’s boek: Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid. Wat vinden mensen ervan?

Ketty Lollia werd geïnterviewd door Managementboek over haar boek ‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid’. De video is nu online te bekijken.  Ook zo nieuwsgierig naar de reden waarom financiële onafhankelijkheid ook te maken heeft met emotionele onafhankelijkheid? Of waarom je het boek zou moeten lezen? Luister hier naar het interview

Tijdens het SBE 2017 kwam wethouder van Almere, Froukje de Jonge, een speech geven. Zij nam het boek van Ketty in ontvangst. We hebben de hele speech op beeld vastgelegd; je ziet hem hieronder terug!

Op Bol.com hebben ook al enkele mensen hun mening gegeven over het boek. Zoals Arzu Tan, die het volgende te zeggen had:

Haar boek is zeer toegankelijk en leest lekker weg. Je wordt als lezer uitgedaagd om je eigen visie op geld, je gedrag, ja je hele mindset kritisch te bekijken en te herevalueren. Is hoe wij als maatschappij de miljonair zien, wel hoe ze werkelijk leven? Werk jij voor je geld, kun je dan niet beter geld voor jou laten werken? Ben je deel van een systeem, of bouw je zelf een systeem en leun je achterover.

Lees de hele review hier.

Ook op Facebook reageert men op het boek. Deze dame vond het interessant om te lezen.

Voel je Vrij

‘Eerste hulp’
Tijdens de boeklancering hield oud-Tweede Kamerlid Tanja Jadnanansing, een voorvechtster van beter onderwijs voor jongeren een powerpitch voor de aanwezigen. “De jongeren die ik in mijn rol als mentor begeleid heb, stelde ik altijd de vraag: Hoe word jij de beste editie van jezelf? Welke betekenis wil jij geven aan je leven. Onderneemster Ketty Lollia geeft antwoord op die belangrijke levensvragen. Ze biedt bovendien eerste hulp op weg naar emotioneel en financieel leiderschap.”