Boek Ketty Lollia als financiële coach

Mij boeken als financiele coach?

 

Ik ben Ketty Lollia, een ervaren marketingstrateeg, business- en financiële coach en onafhankelijkheidsexpert afgestudeerd als NLP therapeut. En ik help je graag jouw eigen weg te vinden naar financiële onafhankelijkheid.

Coach Ketty Lollia

Als je mijn hulp inroept,  bekijk ik dan samen met jou wat jij (of je bedrijf) nodig hebt en hoe ik je kan helpen.

Dit is wat ik voor jou kan doen:

Financiële coaching

Hou je vaak maand over aan het einde van je geld? Zou je graag  meer financiële vrijheid willen bereiken en ervaren? Vraag je je wel eens af hoe je het anders zou kunnen aanpakken? Of streef je naar meer grip en zicht over je huidige financiële situatie maar ook over je financiële toekomst?

Plan dan een afspraak met mij zodat we samen gaan ontdekken hoe je deze doelen waar kan maken.

Wil je het gesprek aanvragen? Ik wacht op je bericht!

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!

Recensie coach Ketty Lollia

Recensie coaching Ketty Lollia

Voel je je klaar voor om de volgende stappen op weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid? Vraag dan een Strategiegesprek aan, zodat we kunnen bekijken hoe ik jou kan helpen met je problemen.

Jouw investering: een Strategiegesprek kost €157,- ex. BTW

Belangrijk: als je geen mail van mij ontvangt, check dan je ‘Reclame/Promotions’ tab of je spamfolder!